Om oss

Bekkestua Advokatkontor AS ble startet i 2020 som et advokatfirma for privatpersoner og næringsdrivende på Bekkestua og omegn i Bærum. Vi har hatt stor suksess med faste, lave priser på en rekke av våre tjenester, særlig innen arv og skifte, og vi har nå klienter i hele Bærum, Asker og store deler av Oslo. 
 
Vi holder til midt i Bekkestua sentrum, hvor det er svært gode parkeringsmuligheter. Det er også et av de største kollektivknutepunktene i Bærum, med stasjon for både T-bane og trikk, og en bussterminal med gode forbindelser til hele Bærum og Oslo. Lokalene våre har god tilgjengelighet for personer med funksjonsnedsettelse.
 
Vi dekker de fleste juridiske områder som privatpersoner og små og mellomstore bedrifter har behov for. De mest populære tjenestene er innen familie, arv og skifte, arbeidsrett og eiendom for privatpersoner. For næringslivet er tjenester innen handelskontrakter, arbeidsrett, selskapsrett, utleie og utvikling av eiendom og kjøp og salg av virksomheter mest etterspurt.
 

Vi tilbyr også tjenester innen en rekke andre juridiske områder. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om hva vi kan bistå med. Kontaktdata og skjema for henvendelser finner du her: Kontakt oss

Advokater smiler mot kamera
Portrett Hans Bjørn Rugset

Hans Bjørn Rugset

Hans har mer enn 25 års allsidig erfaring som jurist og advokat, og har jobbet som partner i flere store advokatfirmaer, som konsernadvokat, i eget firma og i offentlig forvaltning.

Kontakt:

Telefon: +47 92 66 44 70

E-post: hans.rugset@bekkestuaadvokatkontor.no

Portrett av advokat kvinne med briller, smiler

Benedicte L'Orsa Mortensen

Benedicte arbeider med skifte av dødsboer og annen saksbehandling.

Hun er også ansvarlig for forretningsutvikling og markedsføring.

Benedicte har allsidig erfaring innen blant annet innkjøp, logistikk og varehandel.

Kontakt:

Portrett Hedvig Haggren Røhne

Hedvig Haggren Røhne

Saksbehandler & student på 4. avdeling rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo.

Erfaring fra privat og offentlig sektor: Praksis som student hos Skattelovavdelingen i Finansdepartementet, Nasjonalt Klageorgan for Helsetjenesten, advokatvirksomhet, domstolene og flere ideelle organisasjoner.

Kontakt: